Cobra Museum

Cobra Museum

Welkom bij Cobra Museum

Begane_grond_statafels_Verhaaf230

Cobra veroorzaakte in Nederland een revolutie; een doorbraak in de moderne kunst die tot op de dag van vandaag doorwerkt in kunstopvattingen en kunstuitingen.

Het Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen maakt het erfgoed van de internationale Cobrabeweging zichtbaar en houdt het gedachtegoed van de kunstenaars van de beweging levend.

Het museum beoogt hét expertisecentrum te zijn op dit gebied. Dé plek waar in de geest van Cobra, experiment en expressie in de kunst worden benadrukt.

Het museum formeert een kernachtige Cobraverzameling, met kunstwerken en documentair materiaal, waarmee diverse presentaties worden gemaakt. Ook worden aan Cobra gerelateerde exposities samengesteld, bijvoorbeeld van individuele Cobraleden, van tijdgenoten en van aanverwante stromingen. De tentoonstellingen worden regelmatig aangevuld met een palet aan culturele en educatieve activiteiten waarmee het inzicht in de kunsthistorische en maatschappelijke betekenis van de kunstbeweging wordt verbreed.

De Cobrabeweging staat voor creatieve vrijheid en experiment, gedrevenheid en vitaliteit en maatschappelijk engagement. Het Cobra Museum voor Moderne Kunst ziet het als een evenwichtige taak hedendaagse kunst te tonen waarin die kernwaarden en de geest van Cobra zijn te herkennen.

In het Cobra Museum voor Moderne Kunst gaan de kunst van Cobra, moderne en hedendaagse kunst hand in hand.

Business Club Cobra Museum

Begane_grond_pilaren_met_bloemen_Verhaaf230

Het Cobra Museum biedt het bedrijfsleven een scala aan samenwerkingsmogelijkheden. Hiernaast leest u meer over de actieve Business Club, de New Founders Club en de mogelijkheden voor sponsoring en partnerships. Wat al onze partners bindt is een liefde voor het museum en het besef dat het museum een bijzondere partner is voor relatiemanagement, ontvangsten en gezamenlijke marketing. Het Cobra Museum inspireert!

Catering

De horeca afdeling heeft uitgebreide ervaring met het verzorgen van de culinaire kant van bijeenkomsten. Het museum werkt met gerenommeerde chefs en verzorgd de catering geheel op maat gemaakt en afgesteld op uw wensen. Van koffie ontvangst, vergaderarrangement, tot een uitgebreide lunch of luxe sit-down diner. Wenst u meer informatie of onze brochure met prijsindicatie? Vraag hier de brochure aan


Extra faciliteiten

Cobra4_230

Uw programma kan worden uitgebreid met een rondleiding door de tentoonstellingen of een lezing. Geschenken voor uw gasten in de vorm van boeken of grafieken treft u aan in de museum winkel, waarbij uiteraard een uitgebreid aanbod is van Cobra kunstenaars.

Zaalverhuur

Het Cobra museum voor moderne kunst is meer dan een museum. Het biedt zowel overdag als in de avond de mogelijkheid om uw gasten exclusief en stijlvol te ontvangen. In het prachtige gebouw, gelegen in het uitstekend bereikbare stadshart van Amstelveen verrassen het daglicht, de ruimte en het uitzicht op het park waardoor een aangename sfeer op kunst heerst.

Expositieruimten

Cobra10_230

Een diner, relatie-ontvangst of een (afscheids)receptie krijgt een boeiende en esthetische dimensie in deze prachtige omgeving. Een receptie is mogelijk tot 750 personen en een diner tot 350 personen.

Voordrachtzaal

De goed geoutilleerde Voordrachtzaal is bijzonder geschikt voor congressen, symposia en productpresentaties. De zaal kan naar wens verduisterd worden. De zaal is geschikt voor maximaal 175 personen in theateropstelling.

Boardroom

Een efficiënt ingerichte Boardroom voor (lunch) vergaderingen, trainingen en instructiebijeenkomsten. De zaal kan verduisterd worden voor powerpoint, dvd, en diapresentaties. De zaal is geschikt voor maximaal 20 personen.

Café Restaurant

Smaakvol en gezellig, deze ruimte leent zich bij uitstek voor een receptie van een klein gezelschap (tot 80 personen) of een intiem diner (tot 50 personen).


Cobra Museum
Sandbergplein 1
Amstelveen NL
1181 ZX (Postbox 2028 1180 EA)
T +31 (0)20 5475050
F +31 (0)20 5475025
E zaalverhuur@cobra-museum.nl
I   www.cobra-museum.nl

Aanvullende informatie

  • Stad:Amsterdam
  • Capaciteit:900
  • Aantal zalen:5
  • Overnachten:Nee